Gegevens

Ontdek de toonaangevende telefoonwinkel in Dokkum: Daily Phones, uw allround specialist voor de reparatie van smartphones, tablets, laptops, en smartwatches, recht in het levendige centrum van Dokkum. Ons aanbod omvat niet alleen deskundige reparaties voor merken als iPhone en Samsung, maar strekt zich ook uit tot een breed assortiment van andere toestellen. Onze ervaren technici pakken elk probleem met zorg en professionaliteit aan.

Bij Daily Phones Dokkum staan we klaar om u te helpen met een snelle en betrouwbare service, of het nu gaat om een gebroken scherm of een defecte batterij. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, daarom werken we efficiënt om uw apparaat zo snel mogelijk weer in topconditie te krijgen.

Naast onze reparatieservices bieden we ook een selectie van telefoons, abonnementen, en accessoires aan. We zijn er trots op een integraal deel uit te maken van de gemeenschap in Friesland en zetten ons in om de hoogste kwaliteit in zowel producten als service te bieden.

Of u nu op zoek bent naar "Telefoon reparatie Dokkum", een nieuw apparaat wilt aanschaffen of uw huidige toestel wilt vernieuwen, bij Daily Phones Dokkum bent u aan het juiste adres. Kom langs en ervaar onze commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid zelf!

Openingstijden

Maandag

11:00. - 18:00

Dinsdag

09:00. - 18:00

Woensdag

09:00. - 18:00

Donderdag

09:00. - 18:00

Vrijdag

09:00. - 21:00

Zaterdag

09:00. - 17:00

Zondag

Gesloten

Winkelfaciliteiten