Daily Phones | Dokkum

Waagstraat 14A, 9101 LC Dokkum

Telefoon: 0519 347 503
Email: klantenservice@dailyphones.nl

Daily Phones | Harlingen

Voorstraat 15, 8861 BC Harlingen

Telefoon: 0519 347 503
Email: klantenservice@dailyphones.nl

Neem contact op!

Hulp nodig?

KVK nummer: 86873350
BTW NR: NL864127728B01

Daily Phones: Uw One-Stop Shop voor Reparaties en Accessoires

In de dynamische wereld van vandaag zijn onze digitale apparaten meer dan ooit een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Van smartphones en tablets tot MacBooks en smartwatches, we vertrouwen op deze technologische wonderen voor werk, ontspanning, en alles daartussenin. Bij Daily Phones begrijpen we deze onmisbare rol en bieden we een uitgebreide service aan voor alle Apple-gebruikers. Als erkende Independent Repair Provider (IRP) van Apple, staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Expertise en Ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector hebben onze technici een diepgaande kennis opgebouwd in het repareren van een breed scala aan Apple-producten. Of het nu gaat om een iPhone, iPad, MacBook, of Apple Watch, geen taak is te groot of te complex voor ons team. We begrijpen hoe belangrijk deze apparaten voor u zijn, en we zetten ons in om snelle en efficiënte service te bieden, zodat u zo snel mogelijk weer up en running bent.

Originele Apple Reparaties

Als erkende IRP van Apple gebruiken we uitsluitend originele Apple-onderdelen voor alle reparaties. Dit betekent dat uw apparaat niet alleen gerepareerd wordt naar de strenge standaarden van Apple, maar dat het ook zijn waarde behoudt en blijft functioneren zoals verwacht. Of u nu een gebarsten scherm hebt, problemen met de batterij, of andere software- en hardwareproblemen, u kunt vertrouwen op Daily Phones voor een betrouwbare reparatie.

Accessoires en Refurbished Producten

Naast reparatiediensten biedt Daily Phones een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw Apple-apparaten. Van hoesjes en screen protectors tot oplaadkabels en meer, we hebben alles wat u nodig heeft om uw apparaat te beschermen en te personaliseren. Bovendien, voor de milieubewuste consument of degenen die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie, bieden we ook een selectie van uitstekende refurbished producten. Deze zijn grondig geïnspecteerd en gereviseerd om te voldoen aan onze hoge standaarden, zodat u een product van bijna-nieuwe kwaliteit kunt krijgen tegen een fractie van de prijs.

Toewijding aan Klanttevredenheid

Bij Daily Phones staat de klant centraal. We streven ernaar om niet alleen te voldoen aan uw verwachtingen, maar deze te overtreffen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften en budget. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we werken hard om ervoor te zorgen dat elke interactie met ons positief en bevredigend is. Of u nu een dringende reparatie nodig heeft, op zoek bent naar de nieuwste accessoires, of overweegt een refurbished product aan te schaffen, Daily Phones is uw vertrouwde partner. Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en service waar we bekend om staan.